Urfa’da Melek Mosso rüzgarı esti

Urfa'da Melek Mosso rüzgarı esti

“Avrupa’dan Anadolu’ya Kültürel Miras’ın İzinde Kızılkoyun Nekropolü’nde Yaşamak” adlı etkinlikte sahne alan ünlü Sanatçı Melek Mosso, Urfalılara akustik konser verdi. Yoğun ilgi gören konserde alan dolup taştı.

10 Eylül 2021 - 23:00 - Güncelleme: 11 Eylül 2021 - 08:12

Şanlıurfa Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa, kültürel mirasın önemine dikkat çekmek için düzenlediği  “Avrupa’dan Anadolu’ya Kültürel Miras’ın İzinde Kızılkoyun Nekropolü’nde Yaşamak” adlı etkinliğin ardından sahneye çıkan Melek Mosso, Kızılkoyun Nekropolü’nde Urfalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Panelin ardından sahne alan Mosso, akustik konser verdi.  Konsere, AB Delegasyonu Başkan Yardımcısı Elçi Müsteşar Eleftheria Pertzinidou, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek’in yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Konsere yoğun ilgi gösteren Urfalılar, konser alanının dolması üzerine konseri dışarından takip etti. Mosso’nun söylediği şarkılara konsere katılanlar da eşlik ederken ünlü şarkı gecenin sonunda Urfalılardan tam not aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...