Urfa’da kaçakçılık operasyonu!..3 Kişi tutuklandı

Urfa’da kaçakçılık operasyonu!..3 Kişi tutuklandı

Şanlıurfa’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

15 Eylül 2020 - 13:11

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen, örgütlü olarak işlenen Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı soruşturması kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, 3 ay süren bir çalışma yapıldı.

Çalışmalar neticesinde, suç örgütüne yönelik olarak 15 Mayıs-1 Eylül tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda, 1 adet 7,62 mm. çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 2 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait şarjör, 5 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği fişeği, 1 adet 7,65 mm. çapında Pietro Beretta marka tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 2 adet 7,65 mm. çapında fişek, 1 adet 9 mm. çapında Zoraki M906-T marka tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, bu tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 25 adet 12 cal çapında fişek ele geçirildi.

Olaylar ile ilgili 6 şüpheli yakalanırken, şüphelilerden 3’ü tutuklandı. 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...