Urfa’da hakkında yakalama kararı olan 4 kişi yakalandı

Urfa'da hakkında yakalama kararı olan 4 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, haklarında yakalama kararı olan 4 şahıs yakalandı. Yine yapılan çalışmalarda hem silah hem de uyuşturucu madde ele geçirildi.

06 Mayıs 2020 - 12:40 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 13:58

Şanlıurfa’da, Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışmalar sonucu Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, Silah/Mühimmat ve Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında çalışmalar yapıldı.

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde 1-30 Nisan 2020 tarihleri arasında adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Şanlıurfa operasyonlar düzenlendi.
 


 

Yapılan operasyonlarda; 7 bin 300 adet 7.62 mm çapında fişek, 1 adet kaleşnikof uzun namlulu piyade tüfeği, 3 adet bu piyade tüfeklerine ait şarjör ile ekili vaziyette 70 kök kenevir bitkisi ve 100 gram eroin maddesi ele geçirilirken, çeşitli kaçakçılık suçlarından haklarında çıkartılan yakalama emirleri ile aranan ve 8-16 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli şahıs da yakalandı.

Kaçakçılık olaylarında toplam 20 şüpheli şahıs yakalanırken, şüphelilerden 11'i tutuklandı, 9'u ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...