Urfa’da 300 yoksul aileye yardımlar sürüyor

Urfa'da 300 yoksul aileye yardımlar sürüyor

Şanlıurfa'da hizmet veren Said Yardım Derneği aşevi, günlük 300 aileye sıcak yemek dağıtımı yapıyor. ATAA İnsani Yardımlaşma Derneğinin de destek verdiği aşevi faaliyetlerinden, Suriyeli ve Şanlıurfalı yoksul aileler faydalanıyor.

04 Mayıs 2020 - 21:00 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 23:42

Koronavirüsten etkilenerek ekonomik durumları bozulan aileler ile daha önceden ilgili vakıf ve kuruluşlarda kayıtları bulunan vatandaşları Ramazan ayı boyunca yalnız bırakmayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ATAA İnsani Yardımlaşma Derneğinin temin ettiği 300 gıda kolisi ve insani yardım malzemelerinin Valilik nezaretinde dağıtılması talimatını verdi.


 

Şanlıurfa Valiliği adına Türkiye Diyanet Vakfı Eyyübiye Şubesi ve Eyyübiye Müftülüğünün nezaret ettiği, ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği gönüllülerinin de iştirak ettiği yardım dağıtımıyla, 300 vatandaşın ihtiyacı olan gıda ve hijyen paketleri evlerine teslim edildi. Ailelere ayrıca ATAA İnsani Yardımlaşma Derneğinin temin ettiği mağaza giyim kartları da verildi.

Valilik öncülüğünde dağıtılan yardımlardan faydalanan Suriyeli ve Şanlıurfalı vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda