Teknik Direktör Dağ: "Daha iyi bir Karaköprü...

Teknik Direktör Dağ: "Daha iyi bir Karaköprü izleteceğiz"

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, oyun kalitelerini geliştirip, iyi sonuçlar alarak daha iyi bir Karaköprü izleteceklerini belirtti.

14 Eylül 2021 - 15:20 - Güncelleme: 14 Eylül 2021 - 15:46

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor, ligin ilk haftasında Karabük’ü deplasmanda 4-0 yenerken, ikinci haftada ise Ordu 1967 takımıyla 1-1 berabere kaldı. Son dakikalarda yediği golle Ordu karşısında galibiyeti kaçıran taraf olan Karaköprü, Ordu karşılaşmasını unutup, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarına start verdi.

DAĞ: POZİSYON VERMEDİK

Karaköprü Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, berabere kaldıkları Orduspor maçını değerlendirerek, “Orduspor maçı için tüm hazırlıklarımız galibiyet üzerineydi. İlk 45 dakika mükemmel oynadık, pozisyonlar bulan, goller kaçıran takım bizdik. 45+1’de attığımız golle soyunma odasına 1-0 önde girdik. İkinci devre rakip, geriden uzun toplarla çıkmasından dolayı bizi geriye itti. Durum böyle olunca sporcularımız skoru korumak için çaba gösterdi. 1-0’lık skordan sonra net gol pozisyonlarımız vardı, 2’nci golü bulabileceğimiz final paslarını yapamadık. Belki rakip ikinci yarı etkili göründü ama rakibe pozisyon bile vermedik. Maçın kırılma noktası Umut Direk’in kaleciyle karşı karşıya kalmasıydı, bu pozisyon gole çevrilmiş olsaydı maç 2-0 olacaktı ve fişi çekecektik, sahadan 3 puanla ayrılacaktık. Maalesef 86. Dakikada yediğimiz golle sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılarak 1 puan almak zorunda kaldık” dedi.  

“TAKIMIN MÜCADELESİNDEN MEMNUNUM”

Takımının oyun disiplininden, hırsından, mücadelesinden ve azminden son derece memnun olduğunu vurgulayan Dağ, “Yeni futbolculardan oluşan bir takım olmamıza rağmen kısa sürede uyum sorununu çözüp, sahada böyle yürekleri ile mücadele eden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belki kaybettiğimiz 2 puan var ama bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum. Oynadığımız Orduspor da öyle hafif bir takım değil, şampiyonluğu hedefleyen iyi futbolculardan oluşan bir takımdı” diye ifade etti.  

“ŞAMPİYONLUKLAR MALİYETLE OLUR”

“Herkes bizden şampiyonluk istiyor ama bir gerçek var” diyen Dağ, şu ifadelere yer verdi:

“Şampiyonluklar maliyetle olur, futbol iyi futbolcularla oynanır. Bizim kulübün bütçesi 2 milyon 500 bin TL ama benim futbolcuların değeri benim gözümde 10 milyon TL değerindedir. Tabi ki bizde 2 milyon 500 bin TL harcadık diye hedefe gitmeyeceğiz diye bir şey yok. Her şeyin parayla olacağına da inanmıyorum. Her şey parayla olsa Fenerbahçe, Ali Koç ile her yıl şampiyon olur. Ama biz o havayı yakalayacağız, yakaladık ve bunu daha da pekiştireceğiz. Oyun kalitemizi geliştirip ve tempomuzu yükselterek daha iyi sonuçlar alıp daha iyi bir Karaköprü izleteceğiz.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...