ŞUSKİ yeni yerleşim alanlarında su sorununu çözüyor

ŞUSKİ yeni yerleşim alanlarında su sorununu çözüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Eyyübiye ilçesindeki mevcut ve yeni yerleşim alanlarının içme suyu problemlerini çözüyor.

18 Haziran 2020 - 09:58

Şanlıurfa merkezi ve 13 ilçenin alt yapısına yönelik hizmetlerini sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Eyyübiye'de yoğunlaştırdığı çalışmalar çerçevesinde mevcut mahallelerin ve imara açılması planlanan bölgelerin su sorununu çözmek amacıyla altyapıda kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile şehir merkezi ve tüm ilçelerde kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle altyapıda yeniliklerini sürdüren Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Eyyübiye ilçesi Yenice ve Osmanlı Mahalleleri arasında yer alan Kito deresi olarak bilinen bölgedeki yüksek katlı konutların olası su kesintilerini çözüme kavuşturdu.

Nüfus yoğunluğunun yer aldığı Selçuklu, Osmanlı, Yenice, İkizce ve Şahinler mahalleleri ile Edessa Konutları bölgesinde yer alan meskenlerin 24 saat kesintisiz içme suyu hizmetinden yararlanabilmesi için yapılan çalışma çerçevesinde konutlara su akışı daha iyi sağlanacak ve doğabilecek arızalara daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde müdahale edilebilecek. ŞUSKİ ekipleri tarafından94 metre uzunluğunda 16 ATU boru değişiminin yapıldığı uygulama sayesinde ilerleyen dönemlerde imara açılacak bölgeler de aynı hizmetten yararlanabilecek. 

BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR

ŞUSKİ çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden Yenice Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş, "Vatandaşlarımız evlerinde su sıkıntısı yaşadıklarını bizlere iletiyordu. Özellikle üst katta yer alan konutlara su gidemediği yönünde mağduriyetler vardı. Biz bunu ŞUSKİ'ye bildirmemizin ardından ekipler hemen gelerek çalışma başlattıklarından dolayı Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda