ŞUSKİ, sanayideki çalışmaları tamamladı

ŞUSKİ, sanayideki çalışmaları tamamladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin yer aldığı sitelerde altyapı çalışmaları tamamlandı.

30 Haziran 2020 - 13:40 - Güncelleme: 30 Haziran 2020 - 14:02

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatı ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen altyapı çalışmaları sürüyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kentin altyapı eksikliklerini gidererek için içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacı olan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

GAP Hurdacılar ve Madenciler, Plastik İmalatçıları İhtisas ve Urfa Karma Esnaf Küçük Sanayi Sitesi yapı kooperatifi başkanlıklarının bulunduğu bölge için 2019 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği altyapı (kanalizasyon ve içme suyu hattı) çalışmaları ŞUSKİ ekipleri tarafından kış aylarında başlatılarak tamamlandı.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Hurdacılar, Plastikçiler ve Karma Sanayi Sitesini kapsayan bölgede 5 bin 400 metre kanalizasyon hattı, 2 bin 400 metre içme suyu hattı döşemesi gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda