ŞUSKİ’nin projesinde Haliliye etabı başladı

ŞUSKİ'nin projesinde Haliliye etabı başladı

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, merkez ilçeleri kapsayan 54 kilometrelik kanalizasyon hat döşeme projesinin Haliliye ilçesi etabına başladı.

09 Temmuz 2020 - 14:20 - Güncelleme: 09 Temmuz 2020 - 14:37

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce devam edilen altyapı çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın merkez ve kırsal ilçelerinde koordineli bir hizmet yürütülüyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Atıksu arıtma tesisleri, içme suyu arıtma tesislerinin yanı sıra yağmur suyu drenaj hattı, içme suyu hattı, kanalizasyon hattı döşeme hizmetleri ile bakım-onarım faaliyetlerini yürüterek çalışmalarına devam ediyor.

MERKEZ İLÇELER İÇİN 54 KİLOMETRELİK KANALİZASYON HATTI

Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri olan Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde revize edilen altyapı noktalarının yanı sıra yeni yerleşim alanlarının da altyapı (içme suyu ve kanalizasyon) çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarını yürüten ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3 merkez ilçeyi kapsayan toplamda 54 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının Haliliye ilçesi etabının startını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda