ŞURKAV’ın mobil bilgi yarışması kasım talihlileri belli oldu

ŞURKAV'ın mobil bilgi yarışması kasım talihlileri belli oldu

ŞURKAV tarafından Türkiye’de yerel bazda ilk olan “Şanlıurfa ve Kültürü” konulu ödüllü bilgi yarışması kasım talihlileri belirlendi.

07 Aralık 2021 - 15:28 - Güncelleme: 07 Aralık 2021 - 15:29

Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından yapılan “Şanlıurfa ve Kültürü” konulu mobil uygulama bilgi yarışmasının kasım talihlileri belli oldu.

Mobil uygulama ile yarışarak hediye çekilişine katılmaya hak kazanan il içinden 245, il dışından 10 kişi arasından ödül kazanan talihliler ŞURKAV Yönetim Kurulu tarafından yapılan çekilişle belirlendi.

İl içi kazanan talihliler şöyle: Oğuzhan Yıldırım, Halil Aytaç, Büşra Çiçek, Muhammed Ali Özkan, Mustafa Genç, İbrahim Baylan, Bekir Öncü, Hamza Kızılay, Salih Yıldız, Mehmet Düğer. İl dışı kazananlar ise Tülin Sökülmez, Mehmet Nuri Ülgen, İbrahim Halil Arıkan oldu.

İl dışı ödül kazananlara Şanlıurfa’da 1 gece ücretsiz konaklamanın yanı sıra uçak bileti ve belirli müze ve hanlarda geçerli indirim hakkı veriliyor.

İl içi ödül kazananlaraysa belirli restoranlarda yemek ve tatlı ikramı ödül olarak veriliyor.

Tüm mobil uygulama marketlerinden indirilebilen bu uygulamayla teknolojiden faydalanılarak Şanlıurfa ilinin tarih, kültür, eğitim, sanat, turizm, tarım vb. konularda insanların eğlenerek doğru bilgi edinmelerini sağlanması amacıyla Şanlıurfa’nın sahip olduğu tüm değerlerin tanınması, şehrin kültürel ve turistik gelişimine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Çevrimiçi oynanabilen bilgi yarışmasında toplamda 12 soru bulunuyor ve özenle seçilmiş geniş soru havuzu ile her oyunda farklı sorular yarışmacıların karşılarına çıkıyor.

Yarışmacıların 4 joker ve 7. sorudan sonra tanıtım videosu izleyerek yarışmaya devam etme hakkı bulunuyor. Ay içerisinde yarışmaya katılan her bir yarışmacı birden fazla oyun kazanmış olsa dahi o ay içerisinde bir kez çekilişe katılma hakkı kazanıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...