Soruyu bilemeyen doktor kendini savundu

Soruyu bilemeyen doktor kendini savundu

Kim Milyoner Olmak İster'de Şanlıurfalı yarışmacı Mehtap Gül Caymaz’ın danıştığı ve "Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusuna 'omurilik sarımsağı' yanıtını verince olay olan Doktor Ali Çiçek, kendini savundu.

08 Şubat 2021 - 08:40 - Güncelleme: 08 Şubat 2021 - 09:37

Ünlü isim Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu  ATV'deki ‘Kim Milyoner Olmak’ yarışmasına İsveç’te yaşayan, aslen Urfalı olan ve pandemi sebebiyle şuanda Adana’da yaşayan Mehtap Gül Caymaz katıldı. Son bölümde yayınlanan yarışma esnasında, ilginç anlar yaşandı. Urfalı yarışmacı, “Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?” sorusu için “Bir fikrim var ama telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum” diyerek, telefonla joker hakkını kullanmıştı.

DOKTOR GÜNDEME OTURDU

Ali Çiçek ismindeki doktor arkadaşını arayan Caymaz, şıklardan 'Omurilik sarımsağı' cevabını aldı. Doktor arkadaşına güvenerek, bu şıkkı tercih eden Caymaz, soruyu yanlış cevaplayınca yarışmadan elendi.  Doktor olan jokerin 'Omurilik soğanı' yerine yanlış olan 'Omurilik sarımsağı' yanıtını vermesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Verilen bu cevap karşısında şaşkınlık yaşayan Kenan İmirzalıoğlu da,  “Arkadaşınız doktordu değil mi? Hangi bölüm?” diye sormuştu.

“SES SORUNU YÜZÜNDEN YANLIŞ ANLAŞILDI”

Programın ardından sosyal medyada olay olan Doktor Ali Çiçek’ten açıklama geldi. Telefonda yaşadığı ses sorunu yüzünden söylediği şıkkın cevap gibi algılandığını belirten Doktor Çiçek, “Ses sorunu programa yansımadı. Ancak benim için iyi tarafından bakarsak yıllardır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm. Son olarak yarışmayı izleyen ses ve süreden dolayı yanlışlık olduğunu söyleyen arkadaşlara da teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...