Siverek’te kısıtlamada sokak dostları unutulmadı

Siverek'te kısıtlamada sokak dostları unutulmadı

Siverek Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak dostlarını unutmadı.

23 Ocak 2021 - 13:00 - Güncelleme: 23 Ocak 2021 - 13:40

Çevre Koruma ve Kontrol ekiplerince ilçe genelinde bulunan Park ve yeşil alanlara yem, mama ve et bırakılarak sokak dostlarını beslemeyi ihmal etmiyor. Her gün düzenli olarak sokak dostları için yem ve mama bırakan ekipler tedavi ihtiyacı bulunan dostları da tedavisini yaparak sağlıklı bir şekilde doğaya salıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının yanı sıra soğuk kış gününde gece gündüz demeden sokak dostlarının yalnız bırakılmadığını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hilmi Bilgiseven, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatları doğrultusunda sokak hayvanların beslenmesini hassasiyet içerisinde aksatmadan sürdürüyoruz, dün başlayan kısıtlamanın ardından akşam ve gündüz saatlerinde ekiplerimiz ilçe merkezi olmak üzere park, cadde ve yeşil alanlarda sokak hayvanlarının yemlenmesine devam ediyoruz. Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarımızın beslenmesi ve korunmasına yönelik çalışmalarımıza ağırlık vermekteyiz, Bu kapsamda Belediye Başkanımızın girişimleri sonucunda Büyükşehir belediyemiz tarafından Diyarbakır yolu üzerinde sokak dostları için yapımı devam eden ‘Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ projesiyle daha modern bir yuvaya kavuşacaklar’’ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...