Sedat Anar "Sesler Alemi" ile TRT Müzik’te

Sedat Anar "Sesler Alemi" ile TRT Müzik'te

Şanlıurfalı ünlü Santur sanatçısı Sedat Anar'ın sunumuyla dünyanın çeşitli ülkelerinden müzisyenlerin ezgilerini ve yöresel müzik unsurlarını ekrana taşıyan “Sesler Âlemi...”  programı bugün TRT Müzik kanalında başlıyor.

21 Ağustos 2021 - 12:40 - Güncelleme: 21 Ağustos 2021 - 12:57

Santurla yaptığı beste ve müzikleriyle öne çıkan Şanlıurfalı sanatçı Sedat Anar sevenlerinin karşısına TRT Müzik’teki yeni programıyla çıkacak. TRT Müzik kanalında “Sesler Âlemi” adlı programının başlayacağını sosyal medya hesabından duyuran sanatçının ilk konuğu Özgür Baba olacak.  Yeni programının ilk bölümünün bugün saat 16.15’te TRT Müzik ekranında olacağını aktaran Anar, “TRT Müzik kanalında “Sesler Âlemi” adlı programda dünyanın farklı ülkelerinden müzisyenlerle bir araya gelip müzik yaptık ve muhabbet ettik” dedi.

FARKLI ÜLKELERDEN MÜZİSYENLER

Japonya, İran, Azerbaycan, Polonya, Yunanistan gibi farklı ülkelerden müzisyenlerle meşk ettiklerini paylaşımında belirten Anar, “Bu programın hikayesi iki yıl önce başladı. En başta TRT Müzik kanal koordinatörü Kenan Bölükbaş ve Hakan Sancaktutan hocam ile TRT Müzik çalışanlarına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...