Şanlıurfaspor’u Kılıç kurtardı! 12 maçta 20 puan topladı

Şanlıurfaspor'u Kılıç kurtardı! 12 maçta 20 puan topladı

Bir sezonda 6 teknik direktör değişikliğine giden Şanlıurfaspor’da, son olarak göreve gelen Gürses Kılıç, 12 maçta 20 puan toplayarak Sarı-Yeşilli ekibin ligde kalmasında büyük rol oynadı.

11 Mayıs 2021 - 16:20 - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 - 17:20

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona maddi sıkıntılardan dolayı transfer tahtasını açamadığı için altyapıdan kurulu oyuncularla başlayan Şanlıurfaspor’da, ligin ilk haftalarında yapılan olağanüstü kongrede Kulüp Başkanlığına seçilen Emin Yetim ve yönetimi, hedefi Urfaspor’u ligde tutabilmek olarak belirlemişti. Daha sonra Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinin maddi desteği ile transfer tahtasını açan Şanlıurfaspor Yönetimi, sezona takımın başında başlayan Teknik Direktör Mutlu Yılmaz ile yollarını ayırarak, yerine Kemal Kılıç’ı getirdi. Ligde beklenen performansı veremeyen Şanlıurfaspor, üst üste yaptığı teknik direktör değişiklikleriyle gündeme oturdu. Başarı sağlayamayan ve bir sezonda 6 hoca değişen Sarı-Yeşilli ekip, kötü sonuçlar alınca sırasıyla Mutlu Yılmaz, Kemal Kılıç, Tolga Doğantez, Mustafa Avcı Alper ve Cüneyt Biçer ile yollarını ayırdı.

KILIÇ, İLAÇ GİBİ GELDİ

Ligin 25’inci haftasında Hekimoğlu Trabzon’a 6-2 yenilen Şanlıurfaspor’da, görevden ayrılan Cüneyt Biçer’in yerine gelen Teknik Direktör Gürses Kılıç, Sarı-Yeşilli ekibi adeta küllerinden yeniden doğurdu. Göreve geldiğinde 14 puanla 19. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, Kılıç ile çıktığı 12 maçta 20 puan toplayarak ligde kalmayı başardı. Sarı-Yeşilli ekip, bu maçların 5’inden galibiyet, 5’inden beraberlik ve 2’sinden de mağlubiyetle ayrıldı.

Sarı-Yeşilli ekip, üst üste aldığı başarılı sonuçlarla puanını 34’e yükselterek, ligi 15. Sırada tamamlayıp ligde kalma başarısını gösterdi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Şanlıurfaspor’un ligde kalmasında büyük emeği bulunan Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın sözleşmesi mayıs ayının sonunda bitecek. Kılıç’ın yeni sezonda da Urfaspor ile yola devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, taraftarlar önümüzdeki yıl da Kılıç ile yola devam edilmesini talep ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...