Şanlıurfaspor gözünü bir üst lige dikti! 3 transfer birden

Şanlıurfaspor gözünü bir üst lige dikti! 3 transfer birden

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, Sakaryaspor’dan Caner Koca, Galatasaray’dan Ferhan Evren ve Tuzlaspor’dan Özgür Can Özcan’ı renklerine bağladı.

27 Temmuz 2021 - 09:00 - Güncelleme: 27 Temmuz 2021 - 14:33

Bolu’da yeni sezon için kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Yeşilli ekip, bu kapsamda Sakaryaspor’dan Caner Koca ile 2 yıllık, Galatasaray’dan Ferhan Evren ile 3 yıllık ve Tuzlaspor’dan Özgür Can Özcan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

CANER KOCA KİMDİR?

Şanlıurfaspor ile sözleşme imzalayan Caner Koca, Fenerbahçe’de profesyonelliğe ilk adımı attı. Daha sonra sırasıyla Samsunspor, Kırklarelispor ve Sakaryaspor formalarını terleten önlibero Caner Koca, yeni sezonda Şanlıurfaspor formasını terletecek. 25 yaşındaki Koca, geçen sezon 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 38 maçta forma giyerken, 1 defa da rakip fileleri havalandırdı.

FERHAN EVREN KİMDİR?

Şanlıurfaspor’un renklerine bağladığı Ferhan Evren de Galatasaray’ın altyapısında futbol hayatına başladı. Daha sonra Afjet Afyonspor ve Bandırmaspor formalarını kiralık olarak giyen orta saha oyuncusu 20 yaşındaki Ferhan, önümüzdeki yıl Urfaspor’da görev alacak.

ÖZGÜR CAN ÖZCAN KİMDİR?

Şanlıurfaspor’la sözleşme imzalayan sağ kanat oyuncusu Özgür Can Özcan da Galatasaray’ın altyapısında futbola başlayan isimler arasında bulunuyor. 33 yaşındaki futbolcu, daha sonra sırasıyla Kayserispor, Gaziantepspor, Sakaryaspor, Ç. Rizespor, Adanaspor, Karşıyaka, Denizli, Akhisar Belediye, Tavşanlı Linyit, Adana Demirspor, Boluspor, Giresunspor, Gazişehir ve Tuzlaspor formalarını terletti. Geçen sezon Tuzlaspor forması ile 24 maçta forma giyen Özcan, 4 defa da rakip fileleri havalandırmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...