Şanlıurfaspor’dan ’Beyazgül’ açıklaması

Şanlıurfaspor'dan 'Beyazgül' açıklaması

Şanlıurfaspor Kulübü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün fotoğrafının takım otobüsünde yer almasına yönelik gelen tepkilere cevap verdi.

19 Temmuz 2021 - 16:40 - Güncelleme: 19 Temmuz 2021 - 17:17

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’un, takım otobüsü de yeni sezona hazırlandı. Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerleri ile ilgili görsellerin bulunduğu ve üzerinde Şanlıurfaspor yazısı bulunan takım otobüsünün arka bölümüne ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün fotoğrafına yer verilerek, “Bir hayalimiz var” sloganı kullanıldı. Sarı-Yeşilli ekibin takım otobüsünde Beyazgül’ün fotoğrafının bulunması sosyal medyada tepkilere neden olurken, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu da yaptığı açıklamayla bu eleştirilere cevap verdi.

“DESTEK VERENLERİ GÖNLÜMÜZE ASMAYA HAZIRIZ”

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfaspor Yönetim Kurulumuz; Şanlıurfaspor Kulübüne  desteği nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün bilgisi dışında şahsını onure etmek adına gerek takım otobüsünde, gerekse kulübümüzün diğer temsil alanlarında görsellerine yer vermiştir. Bizler Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor'umuza destek veren veya verecek her kişinin görsellerini gerek otobüsümüze, gerek tesislerimize gerekse gönlümüze asmaya hazırız. Olayın bazı mecralarca farklı yönlere çekilmesinin birlik ve beraberlik ruhumuzu zedelemeyeceğini tüm kamuoyuna bildirir saygılarımızı sunarız..”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...