Şanlıurfaspor’da Cüneyt Biçer’in ayrılacağı konuşuluyor

Şanlıurfaspor'da Cüneyt Biçer'in ayrılacağı konuşuluyor

Hekimoğlu Trabzonspor’a 6-2’lik yenilen Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yolların ayrılacağı konuşuluyor.

25 Şubat 2021 - 10:20 - Güncelleme: 25 Şubat 2021 - 10:25

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’un ligin 25’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Hekimoğlu Trabzonspor’a ağır bir sonuçla yenilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi Teknik Direktör Cüneyt Biçer oldu.

TARAFTARLAR İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Üst üste alınan iki yenilginin ardından yeniden ligin dibine demir atan Sarı-Yeşilli ekipte, taraftarlar Teknik Direktör Cüneyt Biçer’in gönderilmesini istiyor. Trabzon yenilgisinin ardından sosyal medyada isyan eden taraftarlar, Biçer’i istifaya davet etti.

BİLETİ KESİLECEK Mİ?

Emin Yetim başkanlığındaki Şanlıurfaspor Yönetiminin de, Trabzon’da alınan ağır mağlubiyetin faturasını Teknik Direktör Cüneyt Biçer’e keseceği öğrenildi. Alınan sonuçlardan dolayı yönetimin de rahatsız olduğu ve hoca konusunu masaya yatıracağı öğrenildi.

CÜNEYT BİÇER 5’İNCİ HOCAYDI

Bu arada Şanlıurfaspor’da bu sezon içerisinde 4 hoca ile yollar ayrılmıştı. Ligde istediği sonuçları alamayan Sarı-Yeşilli ekip, daha önce Mutlu Yılmaz, Kemal Kılıç, Tolga Doğantez ve Mustafa Alper Avcı’yla yollarını ayırmıştı. Son olarak görevden ayrılan Avcı’nın yerine Cüneyt Biçer 5’inci hoca olarak göreve gelmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...