Şanlıurfa’nın Yerel Gazetecilerinden Demirkol’a ziyaret

Şanlıurfa'nın Yerel Gazetecilerinden Demirkol'a ziyaret

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa merkezde yayın yapan yerel gazetelerin oluşturduğu “Şanlıurfa Yerel Gazeteler Platformu” üyelerini makamında kabul etti. Demirkol, vatandaşların haber alma hakkını sağlayan basın mensuplarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

17 Ocak 2018 - 08:59 - Güncelleme: 17 Ocak 2018 - 11:52

Fevzi Demirkol, Damga Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Ağaslan, Değişim Gazetesi imtiyaz sahibi Mahmut Kakız, GAP Gündemi imtiyaz sahibi Veysel Polat, İpekyol Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Arısüt, Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, Şanlıurfa Gazetesi imtiyaz sahibi Kamil Güler ve Şanlıurfa Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Celal Çiftçi’yi makamında ağırladı.

Şanlıurfa Yerel Gazeteler Platformu üyeleri ile Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları görüşen Başkan Demirkol, gazetecilerin öneri ve görüşlerini dinledi.

Halkın haber alma hakkını sağlayan basın mensuplarının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, kamuoyunu doğru bilgilendirdikleri için basın mensuplarına teşekkür etti.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda