Şanlıurfa’nın ’Hobi Bahçesi’ Projesi hayata geçiyor

Şanlıurfa'nın 'Hobi Bahçesi' Projesi hayata geçiyor

Büyükşehir Belediyesi, Hobi Bahçesi Projesini hayata geçiriyor. Vatandaşların doğa ile iç içe yaşamı için hazırlanan projede isteyen bir yandan meyve sebze ekerken bir yandan da dinlenme alanlarında istedikleri gibi zaman geçirebilecek.

11 Mayıs 2020 - 17:20 - Güncelleme: 11 Mayıs 2020 - 17:26

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde bulunan Cumhuriyet Parkının yanında 180 Hobi Bahçesi evinin bulunacağı 20 bin metrekarelik hobi bahçesi ile 55 bin metrekarelik piknik alanını oluşturmak için proje çalışmalarına başladı.

60 Yaş üstü vatandaşların kullanımına sunulacak olan hobi bahçeleri ile isteyen vatandaşlar bir yandan meyve ve sebze ekerken, isteyenler de 55 bin metrekarelik piknik alanında kurulacak olan bisiklet ve koşu yolları, mescit, fitness alanı, çocuk oyun grubu, dinlenme ve torunlarıyla buluşma alanları, yeme-içme mekânlarını kullanabilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Şanlıurfa’nın nefes alması için geliştirilen projede vatandaşların doğa ile iç içe istedikleri tarımsal hobilere ulaşması sağlanacak. Tüm Şanlıurfalıların kullanabileceği projede, barbekü alanları oturma gurupları da yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda