Şanlıurfa’nın hava ulaşımındaki sorununa tepki

Şanlıurfa'nın hava ulaşımındaki sorununa tepki

Hava ulaşımda sık sık mağduriyet yaşayan Şanlıurfa yolcularının gecikmeli uçak seferlerine maruz bırakılması isyan ettirdi.

31 Temmuz 2021 - 16:00 - Güncelleme: 31 Temmuz 2021 - 16:01

Şanlıurfa'nın hava ulaşımındaki mağduriyetler giderilmek yerine artarak devam ediyor.

Pek çok defa gündeme getirilmesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat yetkililere talimat vermesine rağmen kentin hava ulaşımındaki sorunları köklü bir çözüme kavuşulmadı. Belli iller dışında direk uçuş yapılamayan ve sefer sayılarındaki yetersizlik nedeniyle de hem ekonomik hem zamandan mağduriyete neden olan Şanlıurfa hava ulaşımına bir de gecikmeli tarifeler sorunu eklendi. Ankara'dan Şanlıurfa'ya gelmeye çalışan bir yolcu 07:55 saatindeki uçak seferinin 3 saat gecikmeli olarak 10.55'e alındığını gördü. Duruma isyan eden yolcu "Bu ekranda Urfa’yı bulmak çok kolay yaz-kış fark etmiyor bize" diyerek sorunun sık sık yaşandığını dile getirdi.

Turizmden ekonomiye, eğitimden sağlığa hava ulaşımının büyük avantajları olmasına rağmen çevre illere göre Urfalıların bunlardan mahrum bırakılması "Urfalılar ikinci sınıf insan muamelesi görüyor" yorumlarına neden oluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda