Şanlıurfa’da ölümlü kaza sonrası tedbir isyanı!

Şanlıurfa'da ölümlü kaza sonrası tedbir isyanı!

Şanlıurfa-Diyarbakır Yolunda namaza gittiği sırada bir aracın çarpması sonucu bir yaya hayatını kaybetti. Merhumun akrabaları sürücünün kaçtığını ve yetkililerin de yolda bugüne kadar alınması gereken tedbirleri almadığını iddia etti.

23 Ekim 2020 - 00:00 - Güncelleme: 23 Ekim 2020 - 09:32

Kaza, bugün Şanlıurfa Diyarbakır yolu üzeri Hz. Ali Camii yakınlarında meydana geldi.

iddiaya göre namaz için yaya olarak camiye giden Karaköprü eşrafından, Karayollarindan Emekli 75 yaşındaki Hasan Tutluoğlu'na karşıdan karşıya geçtiği sırada bir araç çarptı. Tuttuoğlu çarpmanın etkisiyle yola savrulurken ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler Tuttuoğlu'nun hayatınıkaybettiğini belirledi.

Merhumun acılı ailesi ise  aracın hız sınırını aştığı ve çarpıp kaçtığını iddia etti. Yolda kazalara karşı tedbir amaçlı üst geçit, korkuluk yada hız kesici olmadığını dile getirip "Sürücü kaçmış yolda tedbir yok" sözleriyle duruma isyan etti.

Öte yandan merhumun cenazesi cuma namazına müteakiben Karaköprü Merkez Ali Baba Camii'nden alınarak Karaköprü Ali Baba aile mezarlığına defnedilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle taziye yapılmayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...