Şanlıurfa’da camiler ibadete hazırlanıyor

Şanlıurfa'da camiler ibadete hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesi, koronavirüs normalleşme süreci kapsamında 29 Mayıs'ta açılacak olan camilerde dezenfekte çalışması başlattı. Ekipler, camilerin hem içini hem de avlusu ibadete hazır hale getiriyor.

27 Mayıs 2020 - 14:00 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 14:13

Karaköprü Belediyesi, koronavirüs sürecinde bir süredir kapalı olan ve 29 Mayıs Cuma günü ibadete açılacak camilerde ilaçlama ve yıkama çalışması yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, salgının başladığı ilk günden itibaren halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalarını sürdürürken, cami ve ibadethaneleri de dezenfekte ederek ibadete hazır hale getiriyor.

Salgının Türkiye’de görüldüğü ilk andan itibaren gerekli tüm önlemleri aldıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Pandeminin ülkemizde görüldü 11 Mart tarihinden sonra Karaköprü Belediyesi olarak önlemler aldık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bünyesinde Dezenfekte Timi kurarak tüm mahallelerimizde cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Bunun yanında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanları rutin bir şekilde dezenfekte ediyoruz. 29 Mayıs'ta ibadete açılacak olan camilerimizin hem içini hem de avlusunu dezenfekte ederek ibadete hazırlıyoruz” dedi.

Öte yandan Baydilli, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının rutin olarak sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...