Şanlıurfa’da açık hava etkinlikleri ilgi gördü

Şanlıurfa'da açık hava etkinlikleri ilgi gördü

Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen Şanlıurfa’da yeni normale uygun olarak açık hava etkinlikleri düzenleniyor.

30 Ekim 2020 - 15:00 - Güncelleme: 30 Ekim 2020 - 16:26

Şanlıurfa’da açık alanda arabada ve sosyal mesafeli oturma düzeni ile gerçekleştirilen etkinliklere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, etkinlikler nedeniyle Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğüne teşekkür etti.

Arabada sinema, konser, milli maç, derbi keyfi, söyleşi, edebiyat günleri ve şiir tarzında düzenlenen etkinliklere katılarak pandemi döneminde zaman geçiren Şanlıurfalılar, etkinliklere ilgi gösteriyor.

AÇIK HAVADA ARABADA SİNEMA ETKİNLİKLERİ

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyen vatandaşlar için açık havada arabada sinema etkinliği düzenliyor. Açık alanında kurulan platformda vatandaşlara ilk olarak 'Cep Herkülü Naim' filmi izletildi. Daha sonra Şanlıurfalılara sırasıyla '7. Koğuştaki Mucize, Bizim İçin Şampiyon, Selvi Boylum Al Yazmalım ve Müslüm' filmi izlettirildi.

AÇIK HAVADA ARABADA KONSERLER ETKİNLİKLERİ

Şanlıurfa Müzesi önünde kurulan sahne önünde araçlarıyla alanı dolduran Şanlıurfalıları arabada konser ile tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, İmera, Gripin, Kolpa, Gece Yolcuları ve Selçuk Balcı’yı vatandaşlarla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Hayati İnanç, İhsan Şenocak, Dursun Ali Erzincanlı, Abdurrahman Önül, Serdar Tuncer Mahmut Tuncer, Münevver Özdemir, Bekir Çiçek gibi isimleri sosyal mesafeye uygun oturma düzeniyle Şanlıurfalılarla buluşturdu.

ARABADA DERBİ KEYFİ

Büyükşehir Belediyesi arabada konser ve sinemanın yanı sıra spor severlere arabada derbi ve milli maç keyfi yaşattı. A Milli takımın oynadığı tüm maçları dev ekrandan izlettiren Büyükşehir Belediyesi Galatasaray-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Trabzonspor arasında oynanan derbi maçları da dev ekrandan izletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...