Şanlıurfa’da 13 proje onaylandı: 23 milyon TL hibe

Şanlıurfa'da 13 proje onaylandı: 23 milyon TL hibe

TKDK’nin hibeleri kapsamında IPARD II Programı 9. Çağrı Döneminde farklı sektörlerde 23 milyon TL’nin verileceği 13 proje onaylandı.

10 Kasım 2020 - 11:20 - Güncelleme: 10 Kasım 2020 - 11:30

IPARD II Programı 9. Çağrı Dönemi ikinci grup desteklenmek üzere seçilen başvurular listesinde, çiftlik kurulumu, arıcılık, seracılık ve kırsal turizm sektörleri başta olmak üzere Şanlıurfa’dan 13 proje onaylandı.

Son açıklanan listede 23 milyon TL tutarında 13 projelerinin onaylandığını ifade eden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) Şanlıurfa İl Koordinatörü Sadık Yetim, bu projelere 13 milyon TL hibe sağlanacağını söyledi.

Yetim, tarım ve tarıma dayalı sanayide, hayvancılık başta olmak üzere her sektörden proje başvurusu aldıklarını, Şanlıurfa’da TKDK desteği ile AB standartlarında verimli ve karlı çok sayıda yatırımın hayata geçirilerek çok geniş bir istihdam alanı oluşturulduğunu ifade etti. 

TKDK’nin, yüksek bütçelerle proje ilanlarına çıktığını belirten Yetim, yatırımcıları yeni dönemde de TKDK desteklerinden yararlanmaya davet ederek, Şanlıurfa’nın yatırım hibelerinden yüksek pay almasına çok önemli katkı sağlayan tüm TKDK personeline teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...