Sağlık çalışanları yorgun ve bitkin bir halde

Sağlık çalışanları yorgun ve bitkin bir halde

Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanında hastalıkla mücadele cephesinin en ön safındaki doktorları ve sağlık çalışanlarını zorluyor.

24 Eylül 2020 - 13:43 - Güncelleme: 24 Eylül 2020 - 13:49

Birçoğu hayati önemdeki koruyucu giysi ve donanımın eksikliğinden dolayı kendi hayatından endişe ediyor. Virüs aynı zamanda onların hastalarıyla, çalışma arkadaşları ve aileleriyle ilişkilerini de değiştirdi ve birçoğu krizin orta yerinde bütün bunların psikolojik ağırlığı altında ezilmemeye uğraşıyor.

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Pandemi Servisinde görev yapan sağlık çalışanları yorgun ve bitkin bir halde hastalarını iyileştirmek için çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Serviste bir doktorun bitkin bir halde kendisini koridorun ortasına bırakmış ve yorgunluktan uyuya kaldığı gözlemlendi.

“Pandemi şartlarında her gün canlarını ortaya koyarak hizmetlerini yürüten sağlık çalışanlarının bir çeşit terör saldırısına maruz kalmaları yüreğimizi yakıyor. Son olarak Ankara’daki sağlık çalışanlarına yapılan saldırı herkesin yüreklerini dağlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...