Rektör Çelik’ten öğrencilere mesaj!

Rektör Çelik'ten öğrencilere mesaj!

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, haftaya başlayacak final sınavları öncesi öğrencilerine yönelik bir mesaj yayınladı.

08 Ocak 2021 - 16:40 - Güncelleme: 08 Ocak 2021 - 17:21

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde uzaktan eğitim devam ediyor. Bu süreçte okullarından ve arkadaşlarından uzak kalan öğrencilerine yönelik Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, bir mesaj yayınladı.

Önümüzdeki günlerde final sınavlarının başlayacağını ve öğrencilerine başarılar dileyen Rektör Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrencilerim öncelikle belirtmek isterim ki sizleri çok özledim. Şu anda kampüste arkadaşlarınızla, hocalarınızla birlikte olmayı ne kadar çok istediğinizi biliyorum. Dersler elbette bir arada olduğumuzda çok daha güzel geçiyor. Kampüsümüz her zaman olduğu gibi sizlerle birlikte daha anlamlı. Sizsiz kendimizi çok eksik hissediyoruz. Bu pandemi günleri elbette geçecek ve çok daha güzle günlerde daha güçlü birşakilde yine birlikte olacağız. Bunun için birlikte çok çalışmamız gerekiyor. Biliyorsunuz haftaya finalleriniz başlayacak. Bu sınavlarda ben hepinizin başarılı olmasını temenni ediyorum. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız, daimada olacağız.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...