Polis noktasından kaçan zanlı 3 gün sonra polise yakalandı!

Polis noktasından kaçan zanlı 3 gün sonra polise yakalandı!

Şanlıurfa’da 3 gün önce polis kontrol noktasında durmayarak kaçan Osman Ç. bu sefer polislerden kaçamadı. Kovalamaca sonucu yakalanan Osman Ç.’nin üzerinden narkotik madde çıkarken zanlının aranması olduğu tespit edildi.

22 Eylül 2021 - 22:20 - Güncelleme: 22 Eylül 2021 - 22:54

Şanlıurfa’da 3 gün önce polis kontrol noktasında “dur” ikazına uymayarak kaçan Osman Ç. için alarma geçen ekipler kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. 3 gündür aranan şahsı Paşabağı Mahallesi’nde bulan, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri Osman Ç.’yi gözaltına almak istedi.  Polisleri görünce kaçan Osman Ç. ile polisler arasında uzun soluklu kovalamaca yaşandı. Bir apartmanın girişine kaçan şüphelinin ardından apartmana giren ekiplerle Osman Ç. arasında arbede yaşandı.  Polislere bıçak ve sopayla saldıran zanlıya ekipler jop ve biber gazıyla müdahale etti. Etkisiz hale getirilen Osman Ç. gözaltına alınırken üst aramasında narkotik madde ele geçirildi.

 

ARANMASI ÇIKTI!

Yapılan UYAP aramasında ise Osman Ç.’nin, “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan aranması olduğu polis ekiplerinden bu yüzden kaçtığı tespit edildi. Gözaltına alınan Osman Ç. emniyete götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...