Özyavuz: “Harran Survıvor parkurumuz hayırlı olsun”

Özyavuz: “Harran Survıvor parkurumuz hayırlı olsun”

Temel belediyeciliğin yanı sıra sosyal projelere de verdiği önemle dikkat çeken Şanlıurfa’nın Harran ilçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatı sonrası kırsal Yedikardeş Mahallesi’nde yapımına başlanan “Harran Survivor” parkuru tamamlanarak Harranlı miniklerin hizmetine sunuldu. Taleplerine olumlu cevap vererek yepyeni parkur sözünü tutan Başkan Özyavuz’a teşekkür eden mahalle sakini minikler, yeni parkurlarında yarışarak keyifli anlar yaşadı.

13 Temmuz 2021 - 13:13

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi kırsal Yedikardeş Mahallesi “Harran Survivor” parkuruna kavuştu. Öncesinde derme çatma parkurda yarışmalar düzenleyerek vakit geçiren Harranlı minikler yeni parkur taleplerini Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a iletmiş, Başkan Özyavuz’un “Gençlerimizin talebini seve seve yerine getiririz” söylemi üzerine kırsal Yedikardeş Mahallesi’nde çalışmaların startı verilmişti. Harran Belediyesi ekiplerinin zemin dolgu ve düzenleme çalışmaları ardından parkurda son hazırlıklar da tamamlanarak parkur engellerinin kurulumları tamamlandı.

Yep yeni “Harran Survivor” parkurunda arkadaşlarıyla yarışarak keyifli vakit geçireceklerinin mutluluğunu yaşayan miniklerin heyecanı gözlerinden okunurken, parkura minikler kadar gençler ve mahalle sakini yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı kırsal Yedikardeş Mahallesi’ne kurulan “Harran Survivor” parkurunun hayırlı olmasını dileyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; temel belediyeciliğin yanı sıra sosyal projelere de önem verdiklerine dikkat çekti. Başkan Özyavuz; “Harran’ımıza hizmet ederken temel hizmetlerimizin yanı sıra eğitim, spor ve kültür alanında da gençlere katkı sunacak, geleceğimizi şekillendirecek ve yarınlarımızın önünü açacak çalışmalar içerisindeyiz. Kısa süre önce bizleri ziyaret ederek yeni parkur talebini ileten gençlerimizin taleplerine kayıtsız kalmayarak yapımına başladığımız “Harran Survivor” parkurunda çalışmalarımız tamamlandı. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde yeni parkurlarında kendi aralarında düzenlenecek yarışmalarda gençlerimize başarılar diliyorum. Harran’ın ismini bu tarz yeniliklerle duyurmak, çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluşturmak bizlerin de büyük mutluluk kaynağı. Bu vesile ile tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı iletiyor, halkımızı mutlu edecek çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Öncesinde derme çatma parkurda yarışmalar düzenlediklerini ancak, Başkan Özyavuz’un talimatı sonrası yeni parkurlarına kavuştuklarını aktaran minikler ise, taleplerine kayıtsız kalmayarak kendilerini mutlu ettiği için Başkan Özyavuz’a ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydetti.

Minikler kadar yeni parkura mahalle sakini yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi. Yedikardeş mahalle sakinleri, gençlerin mutluluğuna vesile olan Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini dile getirirken miniklerden kalan boş vakitlerde mahalle sakinlerinin de yarışmalar düzenleyeceklerini ve parkur engellerinde kıyasıya rekabet yaşadıklarını dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...