Özyavuz: "Harran’ın tarihini gün yüzüne...

Özyavuz: "Harran'ın tarihini gün yüzüne çıkaracağız"

Harran Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı yol çalışmalarına devam ediyor. Harran-Meydankapı yolunda çalışmalar başladı.

30 Haziran 2020 - 17:05 - Güncelleme: 30 Haziran 2020 - 17:09

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yıllardır kangren haline gelen artık kullanılamayacak kadar bozulan Harran-Meydankapı yolunda genişletme ve asfaltlama çalışmalarını başlattı.

Çalışmaları yerinde inceleyen başkan Özyavuz yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Harran ilçemizde bir hizmet seferberliği başlattık. Harran ilçemizi yeniden inşa ediyoruz. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızla el ele verip ilçemizi kalkındırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bugünde Harran ilçemizi 60 mahalleye bağlayan Harran -Meydankapı yolunda asfaltlama çalışmalarını başlattık. Vatandaşlarımızın refah bir şekilde yaşaması için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Beş yılın sonunda Harran ilçemizi değişimin ve yeniliklerin hakim olduğu bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

İlçenin turizm kapasitesine değinerek sur içinde bulunan kümbet evlerle ilgili 'Kentsel Tasarım’ projesinin meclisten geçtiğinin müjdesini veren başkan Özyavuz, "Harran’ın tarihini gün yüzüne çıkararak Harran’ı yolların kesiştiği gönüllerin birleştiği kent haline getireceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...