Osmanbey Kampüsü’ne ek seferler başlıyor

Osmanbey Kampüsü'ne ek seferler başlıyor

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü’nde okuyan öğrencilerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kampüse ek 60 seferin başlayacağını açıkladı.

16 Eylül 2021 - 15:20 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 17:03

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yüz yüze eğitimin başlayacağı Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü için harekete geçti. Kampüse ulaşım noktasında yoğunluk yaşamaması için önlem alan belediye ek seferlere başlıyor. Öğrencilerin ulaşımda daha rahat etmeleri için sabah 30 ek sefer akşam da 30 ek sefer olmak üzere günlük 60 ek sefer yapılacak. Büyükşehir Belediye sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ek seferlerin pazartesi günü başlayacağını duyurdu.

GÜNLÜK 60 EK SEFER YAPILACAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte öğrenimlerini Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü’nde sürdüren öğrencilerimizin kampüsü ulaşımlarını daha hızlı ve daha konforlu hale getirmek için; Sabah kampüs gidişi 30 ek sefer, akşam kampüs dönüşü 30 ek sefer olmak üzere günlük 60 ek sefer yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...