Oktay’dan bir iyi bir kötü haber!..İşte yanıtı

Oktay'dan bir iyi bir kötü haber!..İşte yanıtı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlaması kesinlikle düşünülmüyor

18 Temmuz 2020 - 08:58

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yeni tip Koronavirüs salgınının gölgesinde yaşanacak Kurban Bayramı'yla ilgili Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye açıklamalarda bulundu. Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi ya da şehirlerarası seyahatlerin kısıtlanmasının kesinlikle düşünülmediğini ifade eden Oktay, kurban kesimiyle ilgili birtakım düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün İstanbul'da cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulunmuş; bayramda herhangi bir kısıtlama getirmeyi düşünmediklerini ifade etmişti.

Birleştirilen bakanlıklar yeniden ayrılacak mı?


Oltay, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle birleştirilen bazı bakanlıklar yeni dönemde ayrılmasının söz konusu olup olmadığına ilişkin şöyle konuştu:

"Şu anda bizim gündemimizde A, B, C bakanlığının ayrılması gibi bir şey yok. Bakanlıkların birleştirilmesi konusu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde çok bir sorun teşkil etmiyor. Bir sorun varsa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde bir kararnameyle düzeltileceği için zor değil. Bakanlıkların ayrılması gerekirse Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yapılabilir”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda