Okların hedefindeki Çoban’dan açıklama geldi

Okların hedefindeki Çoban'dan açıklama geldi

Şanlıurfa’da son olarak AK Parti’ye katılım sağlayan ve sık sık parti değiştirmesinden dolayı eleştirilerin odağındaki Yunus Çoban’dan açıklama geldi.

24 Şubat 2021 - 15:40 - Güncelleme: 24 Şubat 2021 - 17:57

Gelecek Partisi İl Başkanlığından istifa ederek AK Parti’ye katılan ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın parti rozetini taktığı Yunus Çoban, parti değişikliğinden dolayı sosyal medyada büyük tepki görmüştü. Kendisine yönelik yapılan eleştirilere yaptığı basın açıklaması ile tepki gösteren Çoban, açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Yeni seçilen ve göreve yeni başlayan Ak Parti yönetimini ve İl Başkanı sayın Abdurrahman Kırıkçı’yı hayırlı olsun ziyaretim esnasında eskiden beri dostluğumuzun bulunduğu arkadaşların isteği üzerine Ak Parti rozeti takılmış ve fotoğraflar çekilmiştir. Öncelikle bu nazik ve dostane davetlerini geri çevirmeyip gençlik yıllarında hizmetinde bulunduğum partime tekrardan üye olmuşumdur. 2018 yılında İyi Partide sadece Kara köprü Belediye Başkan adaylığım olmuş ve seçime bir ay kala istifa etmişimdir. Aradan geçen 2 yıl içinde hiçbir siyasi faaliyette bulunmamışımdır. Yeni ümitlerle kurulan gelecek partisi kuruculuğu ve il başkan yardımcılığı görevimizden ise 2020 yılının sonunda istifa edip siyaseti tamamen bırakmışımdır.

Bu dönemler içinde ve bundan sonra da yanlış bulduklarımı tekrar eleştirecek iyi ve doğru yapılanları ise takdir edeceğim.

Asıl açıklamayı yapmamdaki sebep ise, geride bıraktığım muhalif partiler tarafından ve bazı medya kuruluşları tarafından şahsıma yönelik başlatılmış olan linç kampanyasıdır. Her yapılanı eleştirip çözüm sunmayan ve birbirinin klonu gibi davrana sözde muhalif parti ve ayak takımının bu aziz millete sunacakları bir değer, millet vicdanına verecekleri hiçbir katkı yoktur. Her yapılan işi sektirmeden eleştiren cenahlardan hiç kimse hayır göremez. Siyasi parti seçimi ise her vatandaşın en doğal hakkıdır. Daha dün MHP’den kopan Ak Parti’den kopan parti ve temsilcilerinin Ak Parti’ye katılım sağlayanlara laf söylemeye ne hakları vardır ne de yüzleri vardır.  Normal bir vatandaş olarak hayatımı idame etmekteyim. Ak Parti içinde bir görevim yoktur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...