Nereden nereye!..Kapatılan Özel Hastanede inceleme

Nereden nereye!..Kapatılan Özel Hastanede inceleme

İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’da pandemi hastanesine dönüştürülen Özel Ursu Hastanesinde incelemelerde bulundu. Yıllardır kapalı halde tutulan hastaneye belki de ilk kez bir devletin müdürü ve memurunun ayakları içeri basmış oldu. 

02 Eylül 2020 - 16:40 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 16:56

Şanlıurfa’da son zamanlarda koronavirüs vakalarının artış göstermesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında gerekenin yapılması yönünde talimat vermişti.

Bu kapsamda Şanlıurfa’da daha önce SGK ile anlaşması feshedildiği için kapanmak durumunda kalan ve atıl durumda olan Özel Ursu Hastanesi, Şanlıurfa Valiliği tarafından pandemi hastanesi yapılmak üzere kiralandı. Hastanenin kiralanması ile çalışmalar başlarken, İl Sağlık Müdürü beraberindeki heyet ile bugün hastaneyi inceledi.

 

İl Sağlık Müdürünün yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'ın da eşlik ettiği incelemede son hazırlıklarla ilgili bilgi alındı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Özel Ursu Hastanesinin ne kısa sürede hizmete gireceği öğrenildi.

Yıllardır kapalı halde tutulan hastanenin açılması için yapılan bütün girişimler sonuçsuz kalmıştı. Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 hastalığından sonra kapalı tutulan hastaneye belki de ilk kez bir devletin müdürü ve memurunun ayakları içeri basmış oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...