MÜSİAD eski başkan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

MÜSİAD eski başkan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da bir süredir koronavirüs tedavisi gören MÜSİAD Şanlıurfa Eski Şube Başkanı Abdurrahman Nüvit Yetkin, hayata gözlerini yumdu.

11 Haziran 2020 - 10:00 - Güncelleme: 11 Haziran 2020 - 10:27

MÜSİAD Şanlıurfa Eski Şube Başkanı Abdurrahman Nüvit Yetkin'den acı haber geldi.

Rahatsızlığı sonrası hastaneye kaldırılan ve koronavirüse yakalandığı tespit edilen Yetkin, bir süredir Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Yetkin, hayatını kaybetti.

Yetkin'in cansız bedeni, alınan tedbirler eşliğinde defnedilecek.

ABDURRAHMAN NÜVİT YETKİN KİMDİR?

Şanlıurfa’nın kurtuluş savaşında önemli görev alan 12’lerin lideri Mustafa Hacı Kamiloğlu’nun torunu Abdurrahman Yetkin 23.07.1957 Şanlıurfa merkez doğumlu. 3 çocuk babası ve 3 torun sahibi. İlk, orta ve lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. Üniversiteyi elinde olmayan sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalan Abdurrahman Yetkin ticari hayata atıldı. Ticari hayatına İstanbul’da konfeksiyon işiyle başladı. Şimdi perakendecilik sektöründe kuyumculukla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu başkan yardımcısı, 2004 – 2009 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis Üyeliği ve Şanlıurfa Belediye Meclisi Başkan Vekilliği yapan Abdurrahman Yetkin, 2006 ve 2009 yılları arasında da kent konseyi başkanlığı yaptı. 2010 yılında da MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Abdurrahman Yetkin; 5 yıldır yürüttüğü MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığını Milletvekilliği Adaylığı ile sonlandırdı.,

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda