MKYK Üyesi Vildan Polat’tan elektrik kesintisi açıklaması

MKYK Üyesi Vildan Polat'tan elektrik kesintisi açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, mobil trafonun kurulmasının ardından tekrar elektrik kesintilerinin yaşanması ile birlikte bir açıklama yaptı. Polat, Karaköprü'ye kaliteli enerji sunulacağını söyledi.

30 Haziran 2020 - 12:18

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat açıklamasında, “Karaköprü bölgesinde daha önce TEİAŞ tarafından mobil geçici trafo merkezi kurulmuş ve bölge bir müddettir bu geçici mobil trafo merkezinden besleniyordu. TEİAŞ kalıcı olan Karaköprü trafo merkezini bitirmiş ve Kalıcı besleme için mevcut hatlar buraya aktarılması bekleniyordu. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar TEİAŞ ile koordineli olarak Bu mobil trafo devre dışlı bırakılarak kalıcı olan Karaköprü trafo merkezi devreye alma çalışmaları yapılmıştır. Bu çalışmalar esnasında hem dağıtım hatlarının yeni bağlantıları, hem de TEİAŞ trafo merkezinden yeni sistemlerin konfigürasyonu nedeni ile zaman zaman kesintiler ve tekrar beslemeler olmuştur. Bu çalışmalar bitiminde hafta sonu yaşanan geçici kesintiler oluşmayacaktır. Yeni gelişen Urfa'nın önemsediğimiz Karaköprü bölgesinin bu kalıcı TEİAŞ trafo merkezinden  daha kalıcı ve sağlıklı bir elektrik beslemesi için 2020-2021 içerisinde önemli güçlendirme yatırımlarımız da devam edecektir” dedi.

Polat, Karaköprü’ye bağlı Şenevler, Akpıyar, Maşuk, Kızlar gibi bölgelerin de etkilendiğini belirterek, inşallah bölgeye daha kaliteli enerji sunulacağını kaydetti.

Karaköprü ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü elektrik sıkıntısı yaşamış ve sosyal medyada DEDAŞ’a karşı tepkiler oluşmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda