MHP lideri Bahçeli’den erken seçim çıkışı

MHP lideri Bahçeli'den erken seçim çıkışı

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun erken seçim sözlerine verdiği yanıt ayakta alkışlandı: “Ben millet sevgimin fitresini versem sana ve sülalene 7 kuşak yeter. Erken seçim yoktur."

30 Kasım 2021 - 15:00 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 16:36

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde erken seçim için kendisine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, "Halktan tamamen kopmuş olan Bahçeli'ye seslenmek isterim; İçinde bir damla millet sevgisi varsa seçimin yolunu aç" demişti.

"ERKEN SEÇİM YOK"

Bu sözlere kürsüden cevap veren Bahçeli, daha önce olduğu gibi seçimlerin zamanında yapılacağını kaydetti. Bahçeli, "PKK elebaşı öz yönetim ve özerklik şartı ile helalleşmeyi kabul ettiğini söylüyor. Kılıçdaroğlu buna ne diyor? Gayri milli arıyor ise çevresine baksın. Yüreğinde bir damla millet sevgisi varsa erken seçimin kapısını aç demiş. Ben millet sevgimin fitresini versem sana ve sülalene 7 kuşak yeter. Erken seçim, hemen seçim, derhal seçim yoktur. Sevsen de sevmesen de buna alışman ve riayet etmen tavsiyemdir" dedi.

Bahçeli’nin erken seçim çıkışı parti grubunda ayakta alkışlandı.

"TEMEL İHTİYAÇLARDA İNDİRİM YAPILMALI"

Kovid-19 salgınının eski davranış kalıplarından sıyrılması gerektiğini gösterdiğini belirten Bahçeli, ekonomi ile ilgili şunları dile getirdi:

"Ne ekonomi eski ekonomi, ne dünya eski dünyadır. Ekonomide yeni bir hikayeye, milli ve manevi değerlerle düzenlenmiş bir zihniyet devrimine ihtiyaç olduğunu görmeliyiz. Kronik hastalıkları birlikte tedavi etmeliyiz. Fiyat istikrarı, finansal istikrar ve makro ekonomik istikrar sağlanacaktır. Ekonomideki sorunları siyasal ve toplumsal sorunlara yansıtmak isteyenlere milletimiz prim vermeyecektir. Enflasyonla mücadelede gönül birliğini harekete geçirmeliyiz. Temel ihtiyaçlarda yüzde 2 ila yüzde 5 indirime gitmeleri manevi harcımızdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır".

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...