Maaşını alamayan işçi güvenlik görevlisini satırla rehin...

Maaşını alamayan işçi güvenlik görevlisini satırla rehin aldı!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB)  faaliyet gösteren bir fabrikanın eski işçisi fabrikanın güvenlik görevlisini bıçakla rehin aldı. Bayram P.’nin maaşının bir kısmını alamadığı için bu yolu tercih ettiği öğrenildi.

21 Eylül 2021 - 13:40 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 14:06

Olay,  Şanlıurfa’da 2'nci OSB bölgesindeki bir tekstil fabrikasında yaşandı. İddiaya göre fabrikada işçi olarak çalışan Bayram P. İşten çıkarıldıktan sonra maaşının yarısını alamadı.  Maaşının kalan kısmını alabilmek için fabrikaya giden Bayram P. güvenlik görevlisi tarafından içeriye alınmadı. Bayram P. ile güvenlik görevlisi Gökhan İ. arasında çıkan tartışma rehine krizine dönüştü. Bayram P. kendisini dışarıya çıkartmaya çalışan güvenlik görevlisini satırlı rehin aldı.

BOĞAZINA SATIR DAYADI!

Fabrikaya çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.  Güvenlik görevlisini yere yatırıp boğazına bıçak dayayan şahıs, ekipler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Jandarmanın ikna çabaları sonucu şahıs sakinleştirilirken ekipler şahsı gözaltına aldı. Bayram P.’nin gözaltına alınması esnasında işletme sahibi ile yakınları şahsa saldırmaya kalkıştı. Jandarma ekipleri öfkeli şahısları uzaklaştırdı. Gözaltına alınan Bayram P. karakola götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda