’Kültür ve Turizm Yolu Projesi’ için irtibat bürosu açıldı

'Kültür ve Turizm Yolu Projesi' için irtibat bürosu açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inanç turizminin başkentlerinden biri olan Şanlıurfa’da, Halil-ür Rahman ve Eyyüp Peygamber makamını birbirine bağlayacak olan 'Kültür ve Turizm Yolu Projesi' için irtibat bürosu açıldı.

07 Mayıs 2020 - 15:20 - Güncelleme: 07 Mayıs 2020 - 16:40

Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında 'Kültür ve Turizm Yolu Projesi' için Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alındı. Bu kapsamda geçtiğimiz gün projeyi tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül projenin hemen başlayacağını müjdelemişti.

Bugün de Eyyübiye ilçesinin Muradiye Mahallesinde Turizm Yolu Projesi Kamulaştırma İrtibat Bürosu açıldı. Vatandaşların kamulaştırma müracaatı yapabileceği irtibat bürosu Koronavirüsü tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğunluğunun önüne geçmeyi hedeflerken toplamda 50 yapı sahibi ile görüşülürken 35 vatandaşla anlaşma sağlandı.



İrtibat bürosunu ziyaret eden Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdem, Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak, Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş ve Şıhmaksut Mahalle Muhtarı Ahmet Çiftçi, Beyazgül’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda