Korona illeti onu da yakaladı! Yoğun bakıma ılındı

Korona illeti onu da yakaladı! Yoğun bakıma ılındı

Çalışmalarıyla takdir toplayan ve ilçenin en çok tanınan bürokratlarından Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, koronavirüs salgını nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

23 Kasım 2020 - 00:20 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 08:46

Tüm dünyayı etkisi altına alına koronavirüs salgını Şanlıurfa'da üzücü sonuçlar doğurmaya devam ediyor.

Kentte her gün çok sayıda kişiye salgına yakalanırken Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan'ın da koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Salgının ağır seyretmesinden dolayı Müdür Arıkan yoğun bakıma alındı. Konuya dair üzüntüsünü paylaşan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak "Çok kıymetli yol arkadaşım değerli halk eğitim müdürümüz Eşref Arıkan , Covid 19 sebebiyle Gaziantep Liv Hospital 'da yoğun bakıma alınmıştır. Rabbim Şifa versin, dualarınızı eksik etmeyin...." dedi.

Müdür Arıkan'ın sağlığına kavuşup tekrar görevinin başına dönmesi bekleniyor.


Eşref Arıkan Kimdir?

1968 yılında Şanlıurfa ili Birecik ilçesi Dorucak köyünde doğdu. İlkokulu Dorucak köyü ilköğretim okulunda bitirdi. Ortaöğrenimini Diyarbakır Ergani Dicle öğretmen lisesinde 1987 yılında tamamladıktan sonra aynı yıl Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümüne girdi. 1993 yılında eğitimini tamamladı.1993-1997 yılları arasında özel müteahhitlik işi ile uğraştı. 1997’de öğretmenlik hayatına başladı. 1998 yılına kadar Ayran Atatürk İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yaptı. 1998-2005 yılları arasında aynı okulda görevine müdür olarak devam etti. 2005-2009 yılları arasında Birecik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde müdürlük görevi yaptıktan sonra.2010 yılından itibaren Halfeti Halk Eğitimi Merkezin de hala görev yapmakta olup; evli, Kemal, Zehra ve Menderes adında 3 çocuk babasıdır.

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda