Komiser Şakir Caddesinde trafik akışı rahatladı

Komiser Şakir Caddesinde trafik akışı rahatladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Komiser Şakir Caddesi üzerinde bulunan ve trafiği engelleyen yapıların tahliye ve yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

25 Ocak 2021 - 18:40 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 20:16

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesinde bulunan 30 metrelik yol genişliğine sahip Komiser Şakir Caddesi üzerindeki trafik akışını engelleyen yapıların kamulaştırılarak yıkım işlemlerinin yapılması için talimat verdi. Tahliye ve yıkım çalışmalarına başlanabilmesi için kamulaştırmaları yapılan yapıların yıkım işlemleri tamamlandığında Komiser Şakir Caddesi’nde trafik akışı daha rahat bir şekilde sağlanmış olacak.

Şehrin tıkanan damarlarını açtıklarını belirten Beyazgül,  “Komiser Şakir Caddesindeki tıkanıklığa çözüm bulmak için birlikte karar verdik. Şehri tanımanın sürekli sahada olmanın, halk ile hemhal olmanın bir neticesidir yapmış olduğumuz bu çalışmalar. Bu cadde üzerinde uzun süredir sorunlar yaşandığı ifade edilmişti. On yıla yakın bir zamandır bu konunun üzerinde durulduğu ifade edildi. Bugün biz on yıllık bu soruna el atarak bu caddede genişleme çalışması yapıyoruz. Burada bazı yapılar trafiğin akışını engellemektedir. Yapacağımız yıkım neticesinde trafik sıkışıklığını ortadan kaldırıyoruz. Yaptığımız bu işe şehircilikte bypass diyoruz. Yani tıkanmış olan bir yolu açmış oluyoruz. Tabiri yerinde ise damar tıkanıklığını gidermiş oluyoruz” diye konuştu.

Yıkım programına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, STK temsilcileri, bölge mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...