Kask yok, ehliyet yok, gürültü çok

Kask yok, ehliyet yok, gürültü çok

Egzoz kapaklarını açarak rahatsızlık veren motosiklet ve otomobil sürücüleri Şanlıurfalıları canlarından bezdirdi. Vatandaşlar polisin özellikle motosikletlere yönelik egzoz denetimi yapmasını istiyor.

20 Haziran 2020 - 11:09 - Güncelleme: 20 Haziran 2020 - 11:20

Şanlıurfalıları çileden çıkardılar.  Hava sıcaklığının 35-40 derecelerde seyrettiği Şanlıurfa’da geceleri insanlar balkonlarında yatamaz duruma geldi.  Egzoz kapaklarını açarak rahatsızlık veren motosiklet ve otomobil sürücüleri özellikle Karaköprü Diyarbakır yolu üzerindeki aileleri canlarından bezdirdi.

Vatandaşlar polisin özellikle motosikletlere yönelik egzoz denetimi yapmasını istiyor.

Akşam saatlerinden başlayarak uyuyan çocuklar, kitap okuyan kişiler, yaşlılar, dinlenen vatandaşlar, düğünü bulunan mahalle sakinleri, taziye yapan aileler, hastalar, yatalak kişiler ve uyumaya çalışan vatandaşlar aşırı gürültüden rahatsız oluyor.

Kask yok, ehliyet yok, gürültü çok

Konu ile ilgili olarak zaman zaman sosyal medya hesaplarından görüşlerini paylaşan vatandaşlar polis ekiplerinin motosiklet egzoz terörüne sıkı denetim getirmesini istiyor.

Trafikte otomobil sürücülerine ecel terleri döktüren kural tanımaz motosiklet sürücüleri gece saatlerinde ise aşırı gürültüyle insanları uyutmuyor. Birçoğu ehliyeti bulunmayan ve kask takmayan gürültü terörü yaratan motosikletlerin denetime alınması talep ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda