Karaköprü’den açıklama: Kullanılan kepçe belediyemize ait...

Karaköprü'den açıklama: Kullanılan kepçe belediyemize ait değil

Karaköprü Belediyesi, ilçede meydana gelen ve sosyal medyadan tepki toplayan hayvanın eziyet edilerek taşınması olayına dair açıklamada bulundu.

02 Ağustos 2020 - 15:40 - Güncelleme: 02 Ağustos 2020 - 16:42

Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kurban Bayramının 1. günü Karaköprü İlçemize bağlı Şenevler Mahallesinde bulunan kurban kesim yerinde yaşanan ve sosyal medyada dolaşan insanlık dışı görüntülerle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur.

31 Temmuz Cuma günü Kurban Bayramının ilk günü Şenevler Mahallemizdeki kurban kesim alanında yaşanan ve bir kurbanlığın ayaklarından kepçeye bağlanarak taşınmasıyla ilgili görüntüler sosyal medyada çokça dolaşırken, art niyetli bazı kişiler tarafından görüntülerde kullanılan kepçenin Karaköprü Belediyesine ait olduğu iddia edilmiştir. 

Öncelikle yaşanan kötü görüntülerle ilgili Karaköprü Belediyemizin 444 9 657 Numaralı Beyaz Masa şikayet  hattına herhangi bir şikayet oluşturulmamış olup, insanlık dışı görüntüde kullanılan kepçenin Karaköprü Belediyesi'ne ait olmadığını belirtmek isteriz. Olay emniyete intikal etmiş olup hayvan sahibi ve kepçe operatörünün ifadeleri alınmıştır. 

Karaköprü Belediyesi olarak bu olayın ve belediyemize yapılan çirkin ithamların hukuk yoluyla takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Kurbanlık hayvana yapılan bu eziyeti kınıyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda