Karaköprü Belediyespor Bayrampaşaspor’a hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor Bayrampaşaspor'a hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor, kendi sahasında ağırlayacağı Bayrampaşaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

30 Eylül 2020 - 13:00 - Güncelleme: 30 Eylül 2020 - 13:41

2020-2021 Futbol Sezonunda TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, bu hafta kendi evinde konuk edeceği Bayrampaşaspor’a bileniyor.

Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı tarafından dikkatle izlenen ve Teknik Direktör Mehmet Şansal’ın gözetiminde kondisyon ağırlıklı antrenmanlarını sürdüren futbolcular, çift kale maç ile antrenmana devam etti.

'FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUM'

Karaköprü Belediyespor Tesislerini düzenli olarak dezenfekte etmeye devam edeceklerini ve yeni sezon öncesinde de kulüpte yaşayanları Covid-19 testinden geçirdiklerini hatırlatan Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Bu sezon misli.com 3. lig 4. gurupta mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi takımımız Karbel Karaköprü Belediyespor’un sezonun ilk maçında rakibi Silivrispor’du. İlk golü atan taraf olmamıza rağmen galibiyeti koruyamadık ve rakibimize 1 altın puan hediye ettik. Bu hafta oynayacağımız maçta Bayrampaşaspor’u rahatlıkla yeneceğimize inanıyorum. Futbolcularımıza güveniyorum. Bu arada her zaman söylediğimiz gibi, bizim için insan sağlığı önceliklidir. Takıma birkaç takviye ile daha yapabiliriz. Sporcularımızın, tüm çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...