Karacadağ’a kar yağınca bölgenin gözdesi oldu

Karacadağ'a kar yağınca bölgenin gözdesi oldu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki Karacadağ Kayak Merkezi dün çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Pandemiye rağmen yoğun ilgi gören merkezde kimi kar topu oynadı, kimi kayarak karın tadını çıkardı.

23 Ocak 2021 - 12:36

Şanlıurfa ile Diyarbakır arasındaki sınırları belirleyen ve Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Karacadağ Kayak Merkezi pandemiye rağmen yine eğlencenin adresi oldu. 

1919 rakımıyla bölgenin zirvesinde yer alan ve her yıl kış sezonunda yerli ve yabancı turistlerin ziyaret adresi olan merkez de bu yıl da çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta kent merkezine de yağan karın ardından çok sayıda vatandaş dün merkezin yolunu tuttu. Yöresel kıyafetli vatandaşların da aralarında bulunduğu ziyaretçiler kar topu oynadı, kızakla kaydı, kar topu yaptı. Karın tadını doyasıya çıkardılar ve merkezde renkli görüntüler oluşturdular. 

Diyarbakır, Adıyaman, Mardin ve Gaziantep'ten de çok sayıda kişinin uğrak noktsı haline gelen merkezin yarı yıl tatili ile beraber pandemiye rağmen önümüzdeki günlerde daha da yoğun olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...