"Kanınız DEVA Olsun” sloganı ile yola çıkıp kan verdiler

"Kanınız DEVA Olsun” sloganı ile yola çıkıp kan verdiler

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl ve İlçe Teşkilatları Kızılay’a kan bağışında bulundu.

17 Ocak 2021 - 21:11

Sokağa çıkma yasağının son gününde DEVA Partisi teşkilat mensupları ve gönüllüleri kan vermek için sokağa çıktı. Haşimiye'deki Kızılay Kan Merkezinde kan bağışında bulunuldu.

"Kanınız DEVA Olsun” sloganı ile yola çıkan DEVA Partisi teşkilat mensupları sosyal mesafeye uygun randevu usulünce kan verdi.
 
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet TÜYSÜZ: “Siyasetin amacı dertlere Deva olmadır. Bu nedenle de iyilikte, hayırda ve hizmette birbirimizle yarışmalıyız. Evet belki kötülükleri tamamen önleyemeyiz ama iyilikleri çoğaltabiliriz ve bu mümkün. Bugün de yol arkadaşlarımızla birlikte hem sağlık açısından yararlı hem de bir maliyeti olmayan Allah’ın bize bağışladığı sermayesi de bize ait olmayan ancak yaşamsal kaynağımız olan kan bağışında bulunarak hayırlı bir iş yapmak istedik. Zaten sokağa çıkma yasağı var, evde oturmaktansa hijyen sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmek suretiyle bu görevimizi yerine getirdik. Katkı sunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz bunu düzenli aralıklarla yapacağız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...