Kaçırılan iş adamı Tutak için 500 bin TL fidye istediler

Kaçırılan iş adamı Tutak için 500 bin TL fidye istediler

Şanlıurfa’da ortadan kaybolan İş Adamı İbrahim Halil Tutak’ın (38) kaçırıldığı iddia ediliyor. Tutak için babasından 500 Bin TL fidye istendiği ortaya çıktı.

30 Mart 2021 - 16:20 - Güncelleme: 30 Mart 2021 - 16:29

İddiaya göre 4 çocuk babası İş Adamı İbrahim Halil Tutak, 23 Mart’ta aniden ortadan kayboldu. Ailesinin meraklı bekleyişinin ardından polis ekiplerine ihbarda bulunuldu.  Polis ekipleri, Tutak'ın iş yerinden çıktıktan sonra kullandığı güzergâhta bulunan güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Yolda akaryakıt alan Tutak'ın 2 araç tarafından takip edildiği ve boş bir alanda aracından indirilerek farklı bir otomobile bindirildiği tespit edildi. Genç iş adamının otomobili de  terk edilmiş olarak bulundu.

BABASINI ARAYIP 500 BİN TL FİDYE İSTEDİLER

Bu arada polis ekipleri, İş Adamı Tutak’u bulabilmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Genç iş adamının babası Hüseyin Tutak'ı telefonla arayan kişiler, oğlunun serbest kalması karşılığında 500 bin lira fidye istediği öğrenildi.

Durumu polise anlatan Hüseyin Tutak,  oğlunun 8 gün önce iki beyaz otomobille yolu kesilerek kaçırıldığını iddia ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Benim oğlumun düşmanı yok, borcu yok. Emniyete kayıp başvurusunda bulunduk ama şu ana kadar sonuç alamadık. Oğlumun kaçırılmasından sonra bir telefon geldi ve bizden 500 bin lira fidye istendi. Bize 'Oğlunuz elimizde bu parayı getirmediğiniz takdirde onu öldüreceğiz' diye tehditte bulundular. Bu teklifi kabul ettik ama sonrasında yeniden aramadı. Olay gününe ait güvenlik kameraları bulundu, bir gün sonra da oğlumun aracını terk edilmiş olarak buldular. Oğlumun hayatından endişe ediyoruz. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyoruz. 8 gündür aile fertlerinin gözüne uyku girmedi.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda