İşte bugün şehit olan askerlerin isimleri ve yaralıların...

İşte bugün şehit olan askerlerin isimleri ve yaralıların durumu!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinin karşısındaki Resulayn'da yaşanan terör saldırısında şehit düşen askerlerin kimliği belli olurken yaralı askerlerin de sağlık durumları öğrenildi. İşte tüm detaylar... '

10 Aralık 2020 - 22:00 - Güncelleme: 10 Aralık 2020 - 22:03

Bugün saat 15:30 sıralarında Barış Pınarı bölgesinde bulunan Resulayn’daki bir yol kontrol noktasında, PKK/YPG’li teröristlerce bombalı aracın patlatılması sonucu 2 jandarma şehit düşerken 10 jandarma da yaralandı. Yerel koluk görevlilerinden de 3'ünün şehit olduğu 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

Şehit askerlerin isimleri ile yaralıların sağlık durumlarına dair bilgiler de netleşti.

Şehitlerin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu Yasin Kurt ve Oğuzhan Anar olduğu öğrenilirken yaralı askerlerden Hanifi Koçal, Tugay Cantimur ve Nejdet Durum'un Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yaralı askerlerden Resul Kocahan, Necibullah Bekar, Emrah Duran, Osman Gazi Öztürk, Onur Türker, Ahmet Yavuz veÖmer Tekin'in de Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 


VALİ ERİN'DEN ASKERLERE ZİYARET

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de beraberinde askeri yetkililer ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Vali Erin, "Şehitlerimize Allah’tan (cc) rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...