İpekyol Gençlik Merkezi Kütüphanesi gençlerin hizmetinde

İpekyol Gençlik Merkezi Kütüphanesi gençlerin hizmetinde

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezinde gençler sınavlara hazırlanmak ve kitap okumak amacıyla kütüphaneyi kullanmaya devam ediyor.

30 Haziran 2020 - 10:30

Konu hakkında açıklama yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, “Dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan birçok insanın ölümüne sebep olan Koronavirüs ile mücadele edilmesinin yanı sıra 28 Mayıs 2020 tarihli Bakanlar Kurulu toplantısında alınan kararlar gereği 01 Haziran 2020 tarihi itibariyle birçok alanda normalleşme sürecine geçileceği bildirilmiş, 01 Haziran 2020 tarihinden itibaren Gençlik Merkezlerimiz bireysel kullanıma açılmıştır. Bu amaçla Gençlik Merkezimizde gerekli temizlik, bakım, hijyen, maske, mesafe ve diğer önlemler alınarak Gençlerimizi belli kıstaslar doğrultusunda Gençlik Merkezimizde ağırlamaya başladık. İlk olarak kütüphanemiz gençlerimizin hizmetine açıldı. Buna göre özellikle gençlerin Bireysel kullanım için Gençlik Merkezini kullanacak tüm gençler maske takmaları, girişte temassız ateş ölçer ile ateş ölçümü yapmaları, gençlerin fiziksel mesafe kuralına göre oturmaları sağlıyoruz” dedi.

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, “Virüsten korunabilmek ve bulaşmasını önlemek amacıyla Gençlik Merkezimizde amacıyla her gün dezenfekte çalışmaları ve temizlik yapıldığı, havalandırma yapıldığını, en az 1,5 metrelik mesafeye dikkat edildiğini, pet bardak, çatal ve plastik tüketim malzemeleri kullanıldığını ve atölye mevcudunun 1/3 ü kadar öğrenci aldıklarını belirterek gençlerin kitap okumaları, ders çalışmaları ve sınavlara hazırlanmaları için Gençlik Merkezimizden istifade etmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, “Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne ait tüm tesislerin gençlerimizin ve halkımızın hizmetinde olduğunu,  tesislerimizin gerekli kurallara uyularak kullanmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımıza hizmetin kutsal olduğunu belirtmek istiyorum. İnşallah bu sıkıntılı süreci el birliğiyle sağlıklı şekilde atlatırız” dedi.

Konu ile ilgili gençler de memnun olduklarını belirterek, “Gençlik Merkezinin açılmasından son derece memnun olduklarını, İpekyol Gençlik Merkezinde serbest zamanlarımızı dolu dolu geçiriyoruz. Virüs nedeniyle tedbirlere uyarak önerilerini dikkate alıp ülkemize ve milletimize faydalı olmak istiyoruz. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz.” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda