HRÜ’ye yeni fakülteler açılacak.

HRÜ’ye yeni fakülteler açılacak.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek ve Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

22 Mart 2018 - 09:31

Harran Üniversitesi’ne yeni fakülteler kazandırılmaya devam ediyor. Kaçar, Akyürek ve Taşaltın, Harran Üniversitesi bünyesinde Hukuk ve Eczacılık Fakültesi’nin kurulması ve öğrenci alınması ile ilgili YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

KAÇAR: GÖRÜŞ BİRLİĞİNE VARDIK

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Mahmut Kaçar,“Şanlıurfa nüfusu ve potansiyeli itibariyle Türkiye’nin en önemli, bölgemizin ise merkez şehridir. Harran Üniversitesi bünyesinde Hukuk ve Eczacılık Fakültesinin bir an önce açılması, kuruluşu tamamlanan Diş Hekimliği fakültemizin de bu yıl öğrenci alınması şehrimizin açısından son derece önemlidir.

Konuyla ilgili YÖK Başkanımız ile detaylı bir görüşme yaptık, öncelikle kuruluşu tamamlanan Diş Hekimliği Fakültesi’ne bu yıl öğrenci alınması, Hukuk Fakültesinin bir an önce kurulması ve Eczacılık Fakültesi kurulması için ise çalışma başlatılması noktasında görüş birliğine vardık. Sayın YÖK Başkanımıza katkı ve yaklaşımından dolayı tüm Şanlıurfalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...