Hastanede 4 başhekim yardımcısı istifa etti!

Hastanede 4 başhekim yardımcısı istifa etti!

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetiminden 4 isim istifa etti. İstifa eden isimler arasında branşında başarılarıyla tanınan Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Erman Dörterler de bulunuyor.

24 Ağustos 2020 - 22:00 - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 - 22:11

Şanlıurfa sağlık sektöründe kan kaybetmeye devam ediyor. 

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, bugün gelen istifa kararlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Aynı hastanede iki de görevden alma yaşandı.

Başhekim Yardımcısı Dursun Çadırcı ve Başhekim Yardımcısı Erman Dörterler istifa eden isimler oldu. Başhekim yardımcıları Ataman Günel ile Ayhan Sağlık da başhekim tarafından görevden alınan isimler oldu. İstifaları ve görevden alınmaların perde arkasında yönetim anlaşmazılığı olduğu iddia edildi. 

İstifa eden isimler arasında çocuk cerrahisi bölümünde çalışmalarıyla bugüne kadar takdir toplayan ve başarısı ile il dışına hasta sevkinin önüne geçen Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Erman Dörterler’in de olması sağlıkta büyük kan kaybının başlıca etkeni oldu. 

Geçtiğimiz günlerde de hastane başhekimi Ahmet Güzelçiçek istifa ettiğini açıklamış, perde arkasında aslında istifanın istendiği konuşulmuştu. Kamuoyunun tepkisinin ardından Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik istifayı kabul etmediklerini duyurmuştu.

Üniversite hastanesinde peş peşe alınan bu istifa kararları kentte sürekli sorunlarla gündeme gelen sağlık sektörü adına büyük endişe yarattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda