Harran Üniversitesi işçi alacak! İşte şartlar

Harran Üniversitesi işçi alacak! İşte şartlar

Harran Üniversitesi sürekli işçi alımı ilanı ile üniversite hastanesinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığıyla 74 işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte aranan şartlar:

21 Temmuz 2020 - 00:00 - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 - 07:57

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı üniversite hastanelerinde çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla “Sürekli İşçi” alımı yapılacak.

İşçi alımına dair paylaşılan ilanda unvan, kontenjan ile şartlar duyuruldu. Buna göre toplam 74 kişi, temizlik ve güvenlik görevlisi olarak kura yöntemi ile hastanede işe alınacak. Şartları taşıyan adayların 20/07/2020 – 24/07/2020 tarihleri arasında başvurularını Şanlıurfa İş Kurumu İl Müdürlüğüne/hizmet merkezine www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekiyor.

Kura çekilişi 06/08/2020 tarihinde saat 09:30’da Harran Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirilecek. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Üniversitemizin http://www.youtube.com/channel/UCzkbGZwJJrE-QJQ7fwc30eQ adresinden canlı olarak yayınlanacak.

İşte adaylar için aranan şartlar:


 


"I. BAŞVURU ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.
4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
5. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
6.Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek.


II. AÇIKLAMALAR

1. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. (Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.) 2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
3. Başvuruların tamamı kura çekimi için Üniversitemize gönderilecek, kura çekimi sonucu asıl ve yedek adayların süresi içinde istenen belgeleri Üniversitemize ibraz edeceklerdir.
4. 29/6/2009 tarihli ve 2009/15188 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe geçici 5 inci maddesinden sonra gelmek üzere eklenen geçici 6’ncı madde uyarınca İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda çekilecek kura sonucunda açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday belirlenecektir.
5. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

III. BELGE TESLİMİ, KURA İŞLEMİ, KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI
1. Kura çekilişi 06/08/2020 tarihinde saat 09:30’da Harran Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Üniversitemizin http://www.youtube.com/channel/UCzkbGZwJJrE-QJQ7fwc30eQ adresinden canlı olarak yayınlanacaktır.
2. Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili herhangi bir değişiklik olması durumunda yeni kura bilgileri takvim www.harran.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.
3. Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreçlere ilişkin takvim www.harran.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.

IV. KURA SONUCU
1. Kura sonucu www.harran.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.
2. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

V. ATAMAYA HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER
1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2. 2 adet vesikalık fotoğraf
3. Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
4. Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
5. SGK'dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
6. Erkek adaylar için Askerlik belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
7. Atamaya hak kazanılan mesleği yapmaya herhangi bir engeli bulunmadığına dair hastaneden alınmış Sağlık Raporu
8. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi ve özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)
9. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan en az B sınıfı ehliyet belgesi
10. Sertifika veya mesleki yeterlilik belgesi (Sadece sertifika ve mesleki yeterlilik şartı yer alan pozisyonlar için)
11. Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek.


VI. ATAMA İŞLEMLERİ
1. Noter Kurası sonucu kadro sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Ataması yapılanlardan işe başlamayanlar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak işe başlatılmayanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle atama yapılacaktır.
2. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.


VII. GERÇEĞE AYKIRI BEYAN
1. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda